-->
Administratie

VHA kan voor u de volledige administratie verzorgen. Samen met u wordt bepaald hoe dit wordt opgezet en ingericht.
Belastingaangifte

VHA verzorgt voor u de aangiftes omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
Pensioen

60% van de mensen hebben hun pensioen niet goed geregeld!
Maak een afspraak met VHA en krijg duidelijkheid!

VHA | Belastingadvies, (salaris)administratie, jaarrekeningen, belastingaangiftes, accountancy en pensioenadvies

VHA staat voor Van Hee belastingadvies- en Administratie en is gevestigd te Oostburg onder leiding van de heer Willy van Hee.

De strategie is: tijd nemen voor de klant, kwaliteit en service bieden, alsmede klantvriendelijkheid. Dit vertaalt zich in een nog steeds groeiend klantenbestand.

Na een aanvankelijk dienstverband op een accountantskantoor waar ik de nodige bagage mee kreeg, ben ik jarenlang werkzaam geweest als hoofd financiën en adviseur in het bedrijfsleven.
Daarnaast heb ik achtereenvolgens de diploma's Praktijkboekhouden, M.B.A., S.P.D., Nima-A behaald en diverse informaticamodules gevolgd. Verder heb ik mij de materie betreffende Financiële Planning en Employee Benefits eigen gemaakt. Tenslotte heb ik de studies certificerend Accountant (1992-1996) en Pensioenadviseur (2001-2003) met succes afgerond.

 

Mijn kantoor richt zich met name op het MKB en de particuliere markt en is laagdrempelig. Dit betekent zeer acceptabele tarieven en zodanig servicegericht dat duidelijk aan de klant, zonder in vaktaal te vervallen, wordt uitgelegd hoe de financiële vlag erbij hangt. Er wordt pro-actief meegedacht met en ingespeeld op de behoeften van de klant en als financiële huisarts wordt de vinger aan de pols van de klant gehouden.

U als klant krijgt steeds een onafhankelijk advies!